Politiestaat

Wij hebben in Nederland een onderdeel bij de Politie wat we "ME", of "Mobiele Eenheid" noemen. In dit onderdeel is weer een groep die ze "Romeo's" noemen. Mensen die het leuk vinden om te vechten en er niet voor terugschrikken om een gevecht uit te lokken. Dit soort praktijken zijn verwerpelijk en horen niet thuis in een politie van een democratische rechtstaat. Je kunt je afvragen wat dit voor mensen zijn, die het leuk vinden om geweld te plegen. Ongetwijfeld geestelijk beschadigde mensen die tijdens hun werk steeds verder geestelijk in een duistere wereld terecht komen. En die stuurt de regering dus als "politie" met een missie de straat op!!! Wat voor leiders hebben wij eigenlijk???

Referenties

https://derecidivist.wordpress.com/mensenrechten-repressie/.../

De politie correcte beschrijving op wikipedia

https://www.ninefornews.nl/ex-politieagent-abe-slachtoffer-van-zinloos-politiegeweld-op-malieveld-dit-moet-echt-stoppen/

Abe dijkstra op het malieveld 2020-0815

Een speciale eenheid van de ME zonder uniform, Romeo's springen snel uit een busje en slaan op mensen in. Gasten met een mentale stoornis die mij de politie werken!!?? Actie duidelijk zichtbaar.

Voor wie geinteresserd is in een impressie van de sfeer in de stad, die kan de hele video bekijken. (3 uur) Daarin is heel veel te zien over wat er zich op die dag afspeelt in de stad. O.a. hoe ook mensen worden opgedreven etc. Dat is weer eens wat anders dan het lezen/bekijken van verknipte berichtgeving. Geselecteerde newsflitsen van 3 sec.

Onze toekomst