Onze toekomst

Ik hoop dat het U is opgevallen hoe veel invloed de Wereld Gezondhijsraad (WHO) heeft. Luister dus goed naar de woorden van deze man. Ook als je het er niet mee eens bent, hier word beschreven in welke richting we geduwd gaan worden: WHO warns coronavirus vaccine alone won't end pandemic


www.bitchute.com

Verschillende landen over de wereld hebben nu nieuwe uitbraken

Uitbraken, dit betekend positief getest.

na een lange tijd met weinig of geen besmettingen Deze landen zijn een waarschuwing voor hen die nu een terugval zien een neergaande trend in besmettingen. Vooruitgang betekent geen overwinning Het feit blijft dat de meeste mensen niet beschermd zijn tegen dit virus

Feit is dat veruit de meeste mensen >80% door hun 'innate immunity' (natuurlijke, niet specifieke immuniteit) het virus al overwinnen en daarom helemaal geen antistoffen krijgen. Een ander deel krijgt wel symptomen, maar overwint ook gewoon deze ziekte. Een klein percentage mensen met een zwak immuun systeem komt maar in de problemen. (Minder dan 0,5%) Dus op welk 'feit' deze mijnheer doelt is me niet duidelijk.

dat is waarom het van vitaal belang is dat landen in staat zijn om snel uitbraken

Uitbraken, zie hierboven.

te identificeren en verhinderen om besmetting door de gemeenschap tegen te gaan. en de mogelijkheid tot nieuwe beperkende maatregelen. Geen enkel land kan dit voorbij laten trekken totdat we een vaccine hebben. Een vaccine zal een belangrijke component zijn en we hopen dat we er zo snel mogelijk een hebben Maar er is geen garantie dat dit gebeurd en zelfs als we een vaccine hebben dan zal dat alleen geen einde maken aan deze pandemie.

Dit stukje verdient wat extra aandacht. U weet jet wellicht nog wel. Mijngeer Bill Gates, een zakenman die handelt in vaccines die bij monde van de WHO zegt; We kunnen niet terug naar normaal voordat er een vaccine is. Wat later, in een interview word hem gevraagd hoe veel keer er gevaccineerd moet worden. We zijn er blijkbaar al aan gewend dat die dingen niet zo goed werken en meerdere keren gegeven worden. Hij antwoord dat twee keer waarschijnlijk voldoende is... Nu horen we echter dat een vaccinatie alleen het niet zal redden!!! Nu moet ik even een optelsom maken:

Wat is dit voor een ongelooflijk prustwerk? Moeten wij daar onze gezondheid aan blootstellen en toevertrouwen? Als dat de kwaliteitseisen zijn, dan kun je mij wel een encyclopedie laten schrijven.

De WHO gebruik heel graag het woordje Pandemie, dat legitimeert heel hun optreden. Probleem alleen is dat ze eerst de definitie van pandemie aangepast hebben zodat je nu elke griep een pandemie kunt noemen. Wikipedia, tegenwoordig een verlengstuk van de Mainstram Media geeft dit slappe aftreksel keurig weer. Maar wat was de eerdere betekenis? Als je daar naar gaat zoeken dan kom je er al snel achter dat dit begip helemaal niet zo goed is gedefinieerd. Alleen binnen de WHO doen ze dat blijkbaar, en daar is het ook gewijzigd(1).

We moeten allemaal leren om dit virus controleren en beheersen met de middelen die we nu hebben en om de aanpassingen te maken in onze dagelijkse levens die nodig zijn om ons zelf en anderen veilig te houden.

Hier word dus gesuggereerd dat de maatregelen van de WHO mensenlevens redden en dat we er daarom aan vast moeten houden. Dit is echter helemaal niet onomstreden. Een forse groep artsen ondersteund deze maatregelen helemaal niet. Ze zijn niet effectief en veroorzaken grote en blijvende financiele en emotionele schade aan zeer veel mensen. Ook na een gedeeltelijk openen van de economie blijft deze schade doorgaan. De primaire menselijke behoefte aan menselijk contact word gefrustreerd en strafbaar gesteld.

De zogenaamde lockdowns hebben vele landen in staat gesteld om besmettingen tegen te houden en om de druk af te nemen van hun gezondheidssystemen Maar... Lockdowns zijn geen lange termijn oplossing voor enig land. We kunnen niet, en we hoeven niet te kiezen tussen levens en levensonderhoud, of tussen gezondheid en de economie. Dat is een valse keuze. Daarentegen de pandemie herinnert ons eraan dat gezondheid en de economie niet gescheiden kunnen worden.

Een nieuwe fase

De WHO heeft zich voorgenomen met alle landen samen te werken om te gaan naar een nieuwe fase om hun economie├źn terug te openen gemeenschappen en scholen en bedrijven op een veilige manier. Om dat te doen Moet ieder persoon erbij betrokken zijn. Ieder persoon kan een verschil maken. Elk persoon, familie, gemeenschap en land moeten hun eigen beslissingen nemen gebaseerd ook het risico niveau van waar ze leven. Dat betekend dat elk persoon en familie de verantwoordelijkheid heeft om het locale risico van besmetting te kennen. en om te begrijpen wat ze kunnen doen om zichzelf en anderen te beschermen.

Wat je hier leest is een duidelijke verwijzing naar meer bevolkingscontrole. Het staat er wel in mooie woorden, maar laat je niet misleiden, dit is niet vrijblijvend.

Tegelijkertijd, zullen we niet, we kunnen niet, terug gaan naar zoals het was. Door heel de geschiedenis hebben uitbraken en pandemie├źn economie en maatschappijen veranderd. Deze zal niet anders zijn. In bijzonder de pandemie heeft nieuwe nadruk gelegd op op de noodzaak om de reacties te versnellen op klimaatveranderingen. de pandemie heeft ons een glimp laten zien van een wereld zoals die zou kunnen zijn.

Deze glimp van de nieuwe wereld is minder mensen en minder menselijke activiteit. Ik laat het aan uzelf om daar eens over na te denken.

Referenties

1) Defenitie pandemie gewijzigd