Pedofilie

De opkomst van pedofilie is een van de rode vlaggen die aangeven dat een maatschappij in verval is. De pnvd in nederland https://www.pnvd.nl/ is een pedofielen partij die hun doelen verpakt in “mooie woorden” https://www.pnvd.nl/pdf/2020-08-07_PNVD-programma_20-21.pdf

Men spreekt over naastenliefde en diversiteit. Nu, deze “liefde” is het uit pervers egoïstische motieven azen op, verleiden en misbruiken van de kinderen van je naaste. Diversiteit is in deze tijd het meest misbruikte woord. Het suggereert het omarmen van verschillen, maar heel vaak word het gebruik in een context van losbandigheid en maatschappelijk verval.

Wat de pnvd in hun programma zegt is dat ze de geestelijke beperkingen van een kind ontkennen. Ze willen dat ouders uit hun ouderlijke macht gezet worden en dat kinderen ongehinderd bloot gesteld worden aan de verleidingen van deze wereld die duidelijk in verval is. Ik weet uit ervaring hoe vernietigend het misbruik van een pedofiel is. Jonge mensen die hieraan bloot worden gesteld zijn, worden voor de rest van hun leven diep verwond. Sommigen komen nooit meer tot herstel en zijn niet meer in staat zichzelf te accepteren en een gezonde relatie aan te gaan.

Verder is het schokkend om te zien hoe politiek correct deze partij behandeld word door zoekmachines op internet. Dit is een duidelijk teken dat dergelijke partijen in opkomst zijn en van bovenaf uit de wind gehouden worden:

https://duckduckgo.com/?t=ffnt&q=pnvd&atb=v162-1&ia=web

https://en.wikipedia.org/wiki/Party_for_Neighbourly_Love,_Freedom,_and_Diversity

The Party for Neighbourly Love, Freedom, and Diversity or The Charity, Freedom and Diversity Party
(Partij voor Naastenliefde, Vrijheid en Diversiteit , PNVD)

https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Partij_voor_Naastenliefde,_Vrijheid_en_Diversiteit

Destabilisatie van de maatschappij

Pedofilie is een ernstig maatschappelijk probleem met een groot potentieel tot het destabiliseren van de maatschappij. Naast de ethische problemen is er de directe schade die het aanricht bij zowel de dader als het slachtoffer.

Veder is het niet ondenkbaar dat bij het wegnemen van het ouderlijk gezag, de thuissituatie in de tiener jaren onhoudbaar word zodat het aantal kinderen wat buiten het ouderlijk huis terecht komt sterk zal stijgen.

Pedofilie is dermate onacceptabel en destructief dat het politiek gezien ook leiden tot het uiteendrijven van de kiezers. Als de zogenaamde middenpartijen zich hier niet voldoende duidelijk tegen verzetten, dan gaan veel kiezers uitwijken naar meer extremere partijen die hier, om wat voor deden dan ook, nog wel stelling tegen nemen.

>