Viruswaanzin / Covid19

Paniek

Toen de eerste berichten kwamen over het nieuwe Corona virus brak er een redelijke paniek uit. In het begin hoorde je erg verontrustende berichten vanuit China:

over ziekenhuizen die het niet aan konden
over mensen die onbehandeld in de gangen lagen
over ziekenhuidpersoneel wat wegliep uit angst om zelf besmet te worden
er waren zelfs filmpjes te zien op internet van mensen die dood op straat vielen

Later kwamen er ook verontrustende berichten uit Italie en New-York. Deze paniek is begrijpelijk, niemand wist wat er aan de hand was en hoe gevaarlijk dit virus is. We moeten daar achteraf niet negatief over doen of het bespotten. Dat zijn natuurlijke menselijke reacties.

Invloeden

Achteraf gezien is er veel meer duidelijkheid. We weten nu dat dit virus veel minder gevaarlijk is dan het zich eerst liet aanzien, we weten dat gezonde kinderen nauwelijks risico lopen en ook andere gezonde mensen lopen nauwelijks risico.

Er is gebleken dat de luchtkwaliteit in Wuhan China, Lombardije Italie en New York buitengewoon slecht is en dat dit een negatieve invloed heeft.(1) Ook zijn

Comorbiditeit (andere gezondheidsklachten)
chronische stress
roken
alcohol gebruik
ouderdom
chronisch medicijn gebruik
overgewicht

belangrijke negatieve factoren. Ook zijn er verkeerde behandel protocollen gebruikt, met name in New-York t.a. van de “Ventilator” instellingen, waardoor mensen die op de IC belandde een zeer grote kans hadden daar niet meer levend uit te komen.

Gezondheid

Je kunt dus wel stellen dat je gezondheid en de daarmee samenhangende conditie van je afweersysteem van essentieel belang is hoe je op een infectie met deze ziekte reageert. Dat varieert van “Nauwelijks merkbaar” tot “zeer ernstig en zelfs dodelijk”.

Het is voor ieder mens dus goed om je te realiseren dat je invloed hebt op deze ziekte. Een mens heeft invloed op zijn gezondheid door wat hij doet en wat hij eet. Vanuit de medische wereld word hier wel eens neerbuigend over gedaan, maar dat is niet terecht. En, even voor de goede orde, ook met een goed werken vaccin heb je nog steeds een goed afweersysteem nodig!!!

Ook voor ons lichaam geld:

Shit in = Shit out

(Rommel erin is rommel eruit)

Een ander fenomeen wat we zagen is, dat er in Nederland nogal wat ernstige gevallen optraden rond te Carnaval tijd. Nu denk ik dat als je het menselijk afweersysteem 3-4 dagen stillegt met alcohol, waarin een virus zich vrijwel ongehinderd kan verspreiden, dat het afweersysteem dan op grote achterstand gezet word. Dit kan ernstige gevolgen hebben want het is ook bekend dat medicatie in de vroege fase het beste werkt. Dat geld ook voor je eigen afweersysteem. Als je lichaam nog niet is overwoekerd met virussen, dan is dit virus nog relatief makkelijk te overwinnen.

Media

De media hebben in deze tijd een zeer kwalijke rol vervuld. Door woordgebruik, door het publiceren van aantallen doden, en later toen dat niet meer kon, door het publiceren van aantallen “infecties”, worden ons continu verteld dat we midden in een pandemie zitten en dat we elk moment dood kunnen gaan. Er word ons onverdunde angst ingeprent. Er worden gevallen uitgelicht die moeten aantonen dan niemand veilig is. (1) (2)

Ook worden er zeer misleidende berichten geplaatst. Als er in de media staat: "Weer 25 nieuwe patienten" dan blijkt dat in werkelijkheid, 25 positieve tests te zijn! Dit is doelbewuste misleiding en angst zaaien!(9)

Ook word ons voortdurend de mantra voorgehouden: “We kunnen pas terug naar normaal als er een vaccin is”.

Heel veel mensen zijn inderdaad vreselijk bang en heel veel mensen geloven inderdaad dat hun eigen immuunsysteem niets kan uitrichten en dat we moeten hopen op het beschikbaar komen van een vaccin.

De huidige realiteit

De huidige realiteit is, dat als je kijkt naar de sterfte cijfers, dat het Corona virus niet veel meer slachtoffers maakt dan een forse griep. Elk individueel geval van sterfte is een groot verdriet binnen een familie. Toch is het zo dat men in het verleden accepteerde dat oudere mensen konden overlijden aan een griep.

De angst die ons nu word ingeprent en de maatregelen die men neemt staan niet in verhouding tot het werkelijke risico.Leugens over bestaande medicatie

Het is inmiddels een feit dat er goed werkende medicatie is die vrij eenvoudig is voor te schrijven. Een groot aantal artsen hebben dit met succes bij een groot aantal patiënten toegepast.(2)

Er blijkt echter een grote weerstand te zijn tegen deze oplossing op regerings-niveau en vanuit de farmaceutische industrie. Er worden laster campagnes georganiseerd en “onderzoeken” gestart naar hydroxychloroquine waarbij giftige dosis worden toegepast om aan te tonen dat het niet werkt.(3)

Verder heeft de Lancet een onderzoek gepubliceerd wat afkomstig is van een Nep instituut(4) en wat verwees naar niet bestaande data. Alles word kritiekloos overgenomen in de media. Later is dit aan het licht gekomen en is het rapport ingetrokken.(4)

PCR Test

De PCR test die nu gebruikt word om aan te tonen dat je besmet bent, is daar helemaal niet voor geschikt.

Wie het weet mag het zeggen. maar ik denk dat:

Een voorbeeld van Misleidende informatie:

In de media zegt men: Er zijn weer 950 besmettingen

De werkelijkheid: Er zijn 10.000 PCR tests uitgevoerd. Deze hebben een foutkans van 5-10%. Er is 950 keer positief getest. Doordat het aantal positieven beneden de nauwkeurigheid van de test zit kunnen we niet zeggen hoeveel besmettingen er werkelijk zijn.

Quarantaine

Het is goed om te beseffen dat dit de eerste keer in de geschiedenis is dat we gezonde mensen in quarantaine zetten. We moeten onze vrijheid opgeven op basis van leugenachtige informatie. Ja we worden gemanipuleerd en de informatie is in het gunstigste geval eenzijdig, maar gezien de inconsistentie ervan bevat ze ook gewoon leugens.

Mondkapjes

Er word ons met wisselende intensiteit, en op wisselende plaatsen verplicht om niet-werkende mondkapjes te dragen. Het maakt niet uit waar ze vandaan komen, al is het van de locale naaister, als je maar zo’n ding op hebt. Zoiets kan maar een doel hebben, en dat is het inprenten van gevaar. We moeten er continu aan herinnerd worden dat we op een vaccin aan het wachten zijn.

Die mondkapjes werken onder bepaalde omstandigheden misschien een beetje tegen de verspreiding van een virus, maar ze werken zeker ten behoeve van het doelbewust verspreiden van angst. Zo goed zelfs dat het af en toe een beetje te ver gaat.(6)

Schade

De corona maatregelen veroorzaken ook veel psychologische schade!

Wij... professionals binnen de hulpverlening, de academische wereld en de GGZ, stellen dat de maatregelen om het coronavirus onder controle te krijgen buitenproportioneel zijn en meer schade aanrichten dan dat zij goed doen... (10)

“Follow the money”

Alleen in Nederland al worden miljarden vrijgemaakt om een vaccin in te kopen. Een Vaccin wat helemaal nog niet bestaat en wat ook niet is getest. Er zijn nu blijkbaar al wat premature producten en die wil men vrijwel direct gaan uittesten op gezonde mensen, menselijke proefkonijnen dus.

Als je de motivatie van de “grote heren” wil leren kennen, volg dan de geldstromen. Die vertellen je wat men wil en waarom. Dat geld zeker ook voor de farmaceutische industrie. Verder is het goed om te weten dat deze fabrikanten boven de wet staan(8), in die zin dat je ze niet kunt aanklagen voor schade of wanprestatie. Als je weet hoe lang het kan duren voor de effecten van farmaceutische producten in hun volle omvang aan het licht komen, dan weet je dat het voor hen straffeloos heel veel geld verdienen is, of zo’n vaccin nu werkt of niet, of het nu schade aanricht of niet. Je moet er dus maar op vertrouwen, dat deze farmacie bedrijven, die een track record hebben van schade en fraude(11), het nu wel goed en zorgvuldig doen, en in een veel te korte tijd en onder concurrentiedruk nu wel een veilig product afleveren.

Wie wil die mag van mij, maar ik kijk de kat nog wel een uit de boom, een jaartje of twee.Referenties

Sleutelgat visie

Kijk bij de corona-aanpak nu eens verder dan een kleine groep wetenschappers, ...De concentratie op een klein deel van de medische wetenschap heeft als bij-effect dat alles gericht wordt op het controleren van de verspreiding van het virus... ...De bestuurders, die zich vrijwillig beperken tot het kijken door het rietje van de virologie en epidemiologie, kunnen zich alvast voorbereiden op het verwijt van onbehoorlijk bestuur... ...Het is tijd om op te houden met het manipulerend weergeven van cijfers, en het bang maken van mensen...

(1) Luchtverontreiniging

https://medicalxpress.com/news/2020-04-link-air-pollution-corona-mortality.html

(2) Hydroxychloroquine effectief

https://in-this-together.com/chloroquine-covid-19-vaccines-and-lives-lost-part-1/

De Grootste Bedreiging Voor De Menselijke Samenleving Is De Ontkenning Van HCQ

Hydroxychloroquine gecensureerd

https://www.medicineuncensored.com/

(3) Dodelijke dosis

https://www.ageofautism.com/2020/06/who-solidarity-and-uk-recovery-clinical-trials-of-hydroxychloroquine-using-potentially-fatal-doses/comments/

https://vaccineimpact.com/2020/dr-meryl-nass-discovers-hydroxychloroquine-experiments-were-designed-to-kill-covid-patients-how-many-were-murdered/

(4) Nep onderzoek in de Lancet

https://www.webmd.com/lung/news/20200605/lancet-retracts-hydroxychloroquine-study

https://gellerreport.com/2020/06/lancet-debunked.html/

https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(20)31180-6/fulltext

https://in-this-together.com/chloroquine-covid-19-vaccines-and-lives-lost-part-2/

(5) RNA referentie

https://indignatie.nl/2020/06/27/covid19-pcr-tests-zijn-wetenschappelijk-zinloos/

Angst, een doel op zichzelf

https://www.maurice.nl/2020/08/16/8283/

(6) Mondkapjes en ontspoorde angst

https://www.dvhn.nl/groningen/Meeste-ziekenhuizen-in-Drenthe-en-Groningen-verbieden-eigen-mondkapje-om-coronapaniek-te-voorkomen-25887405.html

(7) PCR Test gevoelig voor fouten

https://indignatie.nl/2020/06/27/covid19-pcr-tests-zijn-wetenschappelijk-zinloos/

https://uncoverdc.com/2020/04/07/was-the-covid-19-test-meant-to-detect-a-virus/

https://nl.wikipedia.org/wiki/Polymerasekettingreactie

https://www.tandartspraktijk.nl/slechte-mondverzorging-kan-de-nauwkeurigheid-van-covid-19-tests-beinvloeden/

PCR test of antistoffen test?

https://www.cerascreen.nl/blogs/news/covid-19-hoop-door-antistoffen-tests

Zelf doen: https://www.biointeractive.org/classroom-resources/bacterial-identification-virtual-lab

https://www.biomaatschappij.nl/testen-testen-testen-in-tijden-van-corona/

(8) Farmacie bedrijven immuun voor rechtsvervolging

https://businessam.be/de-race-om-het-vaccin-big-tech-krijgt-immuniteit-tegen-rechtszaken-voor-schadelijke-bijwerkingen

(9) Patienten of positief getest?

https://www.facebook.com/watch/?v=243474439973814

(10) Schade door maatregelen

www.brandbriefggz.nl
https://viruswaarheid.nl/informeren/ouders-moeten-kinderen-in-quarantaine-isoleren/
https://youtu.be/sENMH61eWdc
Great Barrington Declaration – Nederlands

(10) Schade en fraude

.../Books/Index-Vaccinatie.html

(11) Niet of nauwelijks getest

Ab Osterhaus: ‘Eerst miljoenen mensen vaccineren om te weten wat de risico’s zijn’

(12) Covid-19 Patents

CovidPatents

Pop-Out

Pop-Out


Chloroquine effectief tegen COVID19 en KANKER

Pop-Out

Pop-Out

Onze toekomst volgens de WHO


Of bekijk op freedomplatform.tv

Pop-Out


Een critische evaluatie van de huidige situatie. (Eng.)

Pop-Out
Een Ned. rapportage over de Mexicaanse griep. De voorganger van het huidige treurspel.


Een politie inval op een kinderfeestje, met politie honden. Dit is echt een in en in trieste grap. Je moet je als Politie agent toch ontzetten kut voelen als je zo misbruikt word. Zijn er geen drugs laboratoria meer, dat ik naar een kinderfeestje gestuurd word? De politie word tegenwoordig ingezet als politiek pressiemiddel. Dit heeft niets, ik het haal NIETS, met rechts handhaving te maken. Dit is uitsluitend het gevolg van ontspoorde financiële en politieke belangen. Ons land is ernstig ziek en ik denk dat er wat aan de bovenkant geamputeerd moet worden.

In America word onderzoek erg vaak gefrustreerd door informatie die nodig is voor het onderzoek 'Classified' te maken, zodat je het niet kunt opvragen. Maar gelukkig, dit is Amerika niet, toch? Ehh.. helaas, hier gebeurd precies hetzelfde. Bij ons heet zoiets 'Staatsgeheim' Opnieuw rechtsverkrachting door politieke druk.


Tanzania Kicks Out WHO After Goat & Papaya Samples Came COVID-19 Positive