Main Stream Media

De Nederlandse media maken zich schuldig aan schaamteloze propaganda praktijken. Politieke doelstellingen worden door middel van mis informatie en tendentieus woordgebruik over de lezer uitgestrooid. Er is nauwelijks nog een grote krant te vinden die nog van enige betekenis is (in positieve zin). Alles is opgekocht en vrijwel iedere “reporter” is gedegradeerd tot propaganda-pion. En het volk, slikt het gewoon. Tegengeluiden worden gewoon bespot en gemarginaliseerd. Iedereen met een beetje kritisch vermogen dient per direct zijn krant op te zeggen.

Schandalige beschuldiging in het ND aan het adres van boeren

Het Nederlands Dagblad, een fake "Christelijke" krant die denkt dat ze door het plaatsen van wat kerknieuws christelijke waarden uitdragen.


Boeren zijn de belangrijkste boosdoener van droogte. ‘Keuze tussen de natuur en grootschalige export’

Boeren klagen over droogte, maar zijn zelf de belangrijkste boosdoener…

https://www.nd.nl/nieuws/nederland/986693/-lsquo-we-exporteren-ook-ons-schaarse-grondwater

Er zijn natuurlijk keuzes te maken in het boerenbedrijf, maar realiseer je dat de Nederlandse overheid er zelf voor heeft gezorgd dat de boeren alleen konden overleven door schaalvergroting. Moet nu de individuele boer ineens oplossingen aandragen voor het landelijke mismanagement? De Nederlandse politiek gaat tegenwoordig over lijken en de media zijn daarin tot niet meer dan een propaganda outlet geworden. Niemand van deze “leiders” draagt nog enige verantwoordelijkheid in de werkelijke betekenis van het woord. Er worden alleen gewone burgers geofferd op het altaar van de politiek.

Trouw: Onverdunde mondkapjes propaganda


‘Zonder mondkapjes gaat Nederland rond 26 november weer op slot’

InterviewPrognose IHME

Universiteit van Washington dat het toekomstige verloop van de coronapandemie in de wereld doorrekent. Telkens weer is daarbij de gunstigste prognose voor landen die doen wat Nederland nalaat: mondkapjes verplicht stellen.

Voor Nederland geldt: als het huidige beleid wordt voortgezet, staat het totaal aantal doden op 1 december op zo’n 10.000

https://www.trouw.nl/wetenschap/zonder-mondkapjes-gaat-nederland-rond-26-november-weer-op-slot~b642d199/

Trouw bestookt ons hier met losse flodders die nergens op gebaseerd zijn. Het woordje "doorgerekend" moet de suggesie wekken dat het wetenschappelijk verantwoord is, maar de mondkapjes die zouden kunnen helpen zijn hier verboden, en de mondkapjes die straks wellicht verplicht gaan worden is broddelwerk. Die zogenaamde prognoses geven gewoon weer wat de opdrachtgever horen wil. Laat ik dit voor u vertalen: We moeten de angst bij de kudde erin houden. Die mondkapjes zorgen voor een voortdurende angst, zodat we straks onze vaccinaties moeiteloos kwijt kunnen. Ja, ze gaan er zelfs om smeken, zo bang maken we ze.
Helaas is dit precies wat ik om me heen zie gebeuren. Er zijn nog niet veel mensen wakker geworden.

YouTube: Censuur

Het onafhankelijke nieuws kanaal “The HighWire” wat volledig gefinancieerd werd door giften is afgelopen week Door YouTube volledig verwijderd.


Last week YouTube pulled The HighWire off of its platforms

Del Bigtree <info@thehighwire.com> 2020-08-10

YouTube, onderdeel van Google is inmiddels berucht geworden om zijn censuur. Al heel wat kanalen zijn The HighWire voor gegaan. Een nieuw dieptepunt.

De Dagelijkse Standaard: Riooljournalistiek

Willen Engel word gevraagd wat hij vind van het commentaar van "Lange Jan". Hij antwoord: "Tja, wat moet ik daar van zeggen, het zou natuurlijk kunnen".

Kijk eens wat die ratten van "De Dagelijke Standaard" er van maken:

Oproerkraaier Willem Engel fantaseert over geweld: ‘Moordaanslag op Rutte? Het is een theoretische optie’

Het enge clubje Viruswaarheid en haar voorman, Willem Engel, radicaliseren in rap tempo.

(https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/08/oproerkraaier-willem-engel-fantaseert-over-geweld-moordaanslag-op-rutte-het-is-een-theoretische-optie/)

P.s. De hierboven gegeven commentaren zijn wellicht niet erg fijnbesnaard. Dat is het gevolg van de grofheden die door deze media worden begaan. Alleen op deze manier kan ik een poging doen om bij benadering te omschrijven wat zich hier aan het voltrekken is.

Maar het kan nog erger

Het kan nog veel erger, de mainstream media worden ingezet als wapen tegen ongewenste informatie. Viruswaarheid heeft dit recentelijk moeten ondervinden:
Nieuw dieptepunt mediaoorlog tegen viruswaarheid

PLANDEMIC

Zoek voor de aardigheid ook eens met je favorite zoekmachine naar ' Plandemic'.
en dit is wat je vind:
Fact-checking Judy Mikovits, the controversial virologist ...
How the 'Plandemic' Movie and Its Falsehoods Spread Widely ...
Coronavirus, ' Plandemic' and the seven traits of conspiratorial ...
How the 'Plandemic' conspiracy theory took hold | Opinion ...
Point-by-Point 'Plandemic' Smackdown | MedPage Today
Debunking the most dangerous claims of ' Plandemic' | Live ...

De realiteit is echter zo hard dat je maar al te graag wil geloven dat het niet waar is. We willen in slaap gesust worden door vadertje staat, toch? Plandemic, aanbevolen voor ieder die kritische informatie verdraagt en nog een eigen mening durft te hebben, die niet als een schaapje de berichten in de media na-blaat.

Doelgericht verwarring zaaien

Een veelgebruikte techniek in de mainstream media in het doelgericht verwarring zaaien. Door de aandacht te richten op ‘ongeregeldheden’ vraagt niemand zich nog af waar die demonstratie nu over ging, en wat de argumenten zijn. Het hele incident word gewoon weggezet als een zooitje oproerkraaiers, einde verhaal.

We zien nu gerichte ME acties, door zogenaamde ‘Romeo’s’ die tot doel hebben het vreedzame verloop van de demonstratie te verstoren, en de mainstream media vult dat naadloos aan door heel doelgericht die beelden eruit te vissen die de suggestie wekken dat er geweld tegen de politie word gebruikt. Je zou haast gaan vermoedden dat het hier om een gecoordineerde actie gaat. Als je de meer volledige beelden in de socal media bekijkt dan vallen een aantal dingen op:

Demo 2020-09-20

Als je wil kun je ook de hele video bekijken, (3 uur) er is daar heel goed te zien wat de sfeer is in de stad, wat er gebeurd, hoe vreedzame demonstranten door ME door de straten worden gedreven, hoe mensen worden ingesloten en afgevoerd. Echt iets om trots op te zijn volgens Mark. R. Zie ook het commentaar van de filmster achteraf. Dat is weer eens wat anders dan geselecteerde en verknipte beelden van 3 sec. bekijken op de Ned. staats televisie. NOS kun je beter uitspreken als NSO (Ned. Staats Omroep).

WikiPedia, een hoofdstuk apart

Wikipedia claimt een open informatie bron te zijn waar iedereen kennis kan delen. Dit is allang niet meer zo. Ook Wikipedia is opgekocht en dient nu de grote bedrijven. Ook Wikipedia bevat net als de MSM leugens en gemanipuleerde informatie. Bijzonder aan Wikipedia is dat ze ons nog steeds om donaties vragen. Realiseer je goed dat dit een techniek is om een suggestie van onafhankelijkheid te creëren. Er is niets onafhankelijk aan Wikipedia, laat je niet misleiden en besteed er geen cent aan!


Op deze foto is het groene gebied waar de demonstratie plaats vind en waar Robert Kennedy spreekt. Het rode gebied is waar de pers zich op richt en waar de politiek het over heeft.


Advocaat Vlug bij Jinek liegt. Wat heeft dit met journalistiek en recht te maken? Dit is gewoon een ordinaire laster campagne.